Somnox - Slaaprobot

Speciale prijs 49999 Van 59999

De Somnox slaaprobot is de eerste slaaprobot ter wereld. De slaaprobot is ontworpen als een comfortabe... Lees meer

 • usp-image--image
  Gratis verzenden vanaf € 20
 • usp-image--image
  Op rekening bestellen en achteraf betalen*
 • usp-image--image
  Voor particulier én professional

De Somnox slaaprobot is de eerste slaaprobot ter wereld. De slaaprobot is ontworpen als een comfortabel, nuttig en gebruiksvriendelijk product, heeft een ergonomische vorm en voelt zacht aan. Door middel van intelligente technologie zorgt deze slaaprobot dat je sneller en dieper in slaap valt. Wanneer je de slaaprobot 's nachts tegen je aanhoudt, zul je gekalmeerd worden door effectieve functies die je zintuigen en geest ontspannen. Zo simuleert de slaaprobot menselijke ademhaling, waardoor je zelf ook rustig gaat ademhalen en ontspant. Naast de ademhaling kan de slaaprobot ook kalmerende geluiden afspelen die vanzelf stoppen wanneer je in slaap valt. De slaaprobot is verbonden met een app, waarmee je eenvoudig jouw persoonlijke voorkeuren instelt. De hoes is gemaakt van hetzelfde materiaal als de tijk van een Auping matras, zodat de slaaprobot comfortabel aanvoelt. De genegenheid van deze zachte Slaaprobot zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt en uitgerust wakker wordt.

Functionaliteiten:

 • Simuleren ademhaling
 • Geluiden
 • Genegenheid en comfort
 • Mobiele applicatie

Key benefits:

 • Slaap sneller
 • Slaap langer
 • Uitgerust wakker worden
 • Persoonlijke voorkeuren instellen

Functionaliteiten; geavanceerde technologie ontmoet slaapwetenschap

Simuleren ademhaling

Studies hebben aangetoond dat rustig ademen van nature essentieel is om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. De Slaaprobot heeft een specifiek ademhalingsritme, dat langzamer is dan jouw gebruikelijke ademhalingsritme. Als je de Slaaprobot vasthoudt, synchroniseer je automatisch jouw ademhaling met dat van de Slaaprobot. De Slaaprobot vertraagd jouw ademhaling waardoor je kalmer wordt en makkelijker in slaap valt.

Geluiden

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat muziek effectief kan zij bij het verbeteren van de slaapkwaliteit. Rustgevende geluiden of langzame muziek verminderen stress en zorgen voor ontspanning. De Slaaprobot is uitgerust met kalmerende geluiden zoals een hartslag, slaapliedjes en ontspannende meditatie. Deze worden automatisch aangepast in volume om het in slaap vallen te vergemakkelijken en stoppen zodra je slaapt.

Genegenheid en comfort

Door het gebruik van zachte materialen en de ergonomische vorm geeft de Slaaprobot een comfortabel en veilig gevoel wanneer je deze tegen je lichaam houdt. De vorm is ontworpen om de Slaaprobot comfortabel op je borst te leggen, je armen er omheen te slaan en je er omheen te knuffelen. De hoes is gemaakt van hetzelfde materiaal als de tijk van een Auping matras en voelt comfortabel aan.

Mobiele applicatie

De Slaaprobot heeft een eigen applicatie die beschikbaar is voor iPhone en Android smartphones. Zo kan je jouw persoonlijke voorkeuren instellen, waardoor er eenvoudig een persoonlijk afgestemd ademhalingsprofiel ontstaat. Naast ademhaling, beschikt de Slaaprobot over verschillende audiofunctionaliteiten.

Key benefits

Slaap sneller

Uit onderzoek blijkt dat de juiste ademhaling essentieel is om natuurlijke stress te verminderen en ontspanning te verhogen. Het voelen van een ademhalingsritme beïnvloedt onbewust je eigen ademhalingsritme. Als je de Somnox Slaaprobot vasthoudt, synchroniseert je automatisch jouw ademhaling met die van de Slaaprobot. Dit maakt het heel gemakkelijk om een ​​meditatieve gemoedstoestand te bereiken die je snel laat wegdromen.

Slaap langer

Door je ademhalingsritme te synchroniseren met die van de Slaaprobot, bereik je een stabiel en langzamer ademritme. Deze diepe ademhaling is een van de beste manieren om stress in het lichaam te verminderen, omdat het een boodschap naar je hersenen stuurt met het bevel om je lichaam te ontspannen. Dit zal resulteren in een goede en lange nachtrust.

Uitgerust wakker worden

Alle functies gecombineerd geven je een goede nachtrust en zorgen ervoor dat je je energieker voelt in de ochtend. Door je ademhaling te vertragen, je aandacht te richten op de robot en rustgevende geluiden te spelen, helpt de Somnox Slaaprobot je om fris en uitgerust wakker te worden.

Persoonlijke voorkeuren instellen

De Somnox Slaaprobot wordt geleverd met een persoonlijke, aanpasbare app voor Android en iOS. Je kunt de geluiden en ademhalingsoefeningen naar eigen voorkeur instellen. Je kunt ook zelf een eigen ademhalingsoefening maken of kiezen uit een van de vele voorinstellingen. Er is een ademhalingstechniek voor iedereen.

Kenmerken
SKUSOX-2354
MerkSomnox
EAN-/UPC-code8719327061602
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook