ARK Therapeutic - Cip-Kup

2639

De Cip-Kup™ van ARK maakt drinken eenvoudiger voor beginners en/of personen die moeilijkheden hebben met de orale motoriek. Hij bevat een uniek ventiel dat de richting van de vloei... Lees meer

 • Vaste verzendkosten __€ 7,99 (NL/BE)__

  Vaste verzendkosten € 7,99 (NL/BE)

 • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

  Op rekening bestellen en achteraf betalen*

 • __Sinds 2000__ voor particulier én professional

  Sinds 2000 voor particulier én professional

De Cip-Kup™ van ARK maakt drinken eenvoudiger voor beginners en/of personen die moeilijkheden hebben met de orale motoriek. Hij bevat een uniek ventiel dat de richting van de vloeistof bepaalt en ervoor zorgt dat de vloeistof omhoog vloeit naar het rietje, maar niet terug naar beneden. Druk gewoon op de fles tot de vloeistof de bovenkant van het rietje bereikt en laat dan los. De vloeistof blijft dan bovenin het rietje en er is minder inspanning nodig om te drinken. Een vol rietje zorgt er ook voor dat er minder lucht ingeslikt wordt en daarom zullen gebruikers minder last hebben van hoesten en zich verslikken, terwijl ze meer vloeistoffen opnemen. Sterk aanbevolen voor personen die de neiging hebben om te aspireren of die moeilijk zuigkracht kunnen genereren en aanhouden (zwakke zuigkracht).

De Kit omvat: 1 flexibele fles met draaidop, 10 standaard drinkrietjes, 1 twintig centimeter lang buisrietje (een herbruikbaar, kauwbaar, duurzaam alternatief voor rietjes), 1 Toevoer-Selectie Ventiel (kan bijgesneden worden om de toevoer te vergroten en de inspanningen die noodzakelijk zijn om te drinken verder te verminderen) en een 1,7 cm gele Lip Blok® (ontmoedigt op het rietje bijten of het te ver in je mond stoppen).

 • Fles gemaakt in Duitsland. Alle andere onderdelen worden vervaardigd in de VS.
 • Voldoet aan de richtlijnen van de FDA, vrij van lood, ftalaten, PVC, BPA en latex
 • De afmetingen van de fles zijn ongeveer 5 x 6,4 x 15,2 cm, de fles kan ongeveer 2,3 dl vloeistof bevatten
 • Vaatwasserbestendig
 • Niet aanbevolen voor koolzuurhoudende dranken
 • Aanbevolen voor dunne vloeistoffen (water, melk, sap zonder pulp, enz.)
 • Voor dikkere vloeistoffen en voor de meeste merken van verdikkingsmiddelen in het algemeen, werkt de “nectar” consistentie goed. Als je het tapse eind van het ventiel bijsnijdt om de toevoer te vergroten, werkt “honing”, maar het zal moeilijker door het rietje te zuigen zijn. "Pudding" werkt niet, aangezien dit zelfs te dik is om door een gewoon rietje zonder ventiel te drinken.
 • Compatibel met de meeste standaardrietjes van 0,6 cm, als je er later meer nodig zou hebben. Hier kun je ook bijkomende/vervangende rietjes kopen.
Kenmerken
SKUARK-765
MerkARK Therapeutic
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook