Meubilair, zitten, liggen & soft play

Meubilair, zitten, liggen en soft play spelen een belangrijke rol in de gehandicaptenzorg. Het juiste meubilair kan bijdragen aan het comfort en welzijn van cliënten met een beperking en hen in staat stellen om deel te nemen aan dagelijkse activiteiten.

Zitten is een belangrijke activiteit in het dagelijks leven, en het juiste zitmeubilair is noodzakelijk om comfortabel en veilig te kunnen zitten. Er zijn speciale stoelen beschikbaar voor mensen met beperkingen, zoals rolstoelen, heupstoelen en orthopedische stoelen, die speciaal zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van de gebruiker te voldoen.

Liggen is ook belangrijk voor comfort en ontspanning. Er zijn bedden beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor mensen met beperkingen, zoals ziekenhuisbedden en elektrisch verstelbare bedden. Deze bedden kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker, waaronder steun voor het hoofd, rug en benen.

Soft play-omgevingen zijn ook een belangrijk onderdeel van de gehandicaptenzorg. Ze bieden cliënten met beperkingen de kans om te spelen, te ontspannen en te socialiseren. Soft play-omgevingen kunnen worden ontworpen voor verschillende niveaus van beperkingen, waaronder fysieke en verstandelijke beperkingen, en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

In samenvatting speelt meubilair, zitten, liggen en soft play een belangrijke rol in de gehandicaptenzorg. Het juiste meubilair en spelomgevingen kunnen comfort, ontspanning en deelname aan dagelijkse activiteiten bevorderen voor cliënten met beperkingen.

Zitten

Liggen

Spelen

Meubilair

Producten 1-12 van 300

Van hoog naar laag sorteren
 1. Opvouwbare kinderstoel
  Opvouwbare kinderstoel
  55879
 2. Zachte Veilige Speelhoeken
  Zachte Veilige Speelhoeken
  1.22499
 3. Physio Roll - Pindabal - Ergonomische zitbal - Oefenbal - Therapiebal
  Physio Roll - Pindabal - Ergonomische zitbal - Oefenbal - Therapiebal
  Vanaf 2999
 4. Gymnic - Massage Sens 'o 'Roll - Pindabal
  Gymnic - Massage Sens 'o 'Roll - Pindabal
  4849
 5. Therasensory - Ergonomische zitbal - Oefenbal - Therapiebal
  Therasensory - Ergonomische zitbal - Oefenbal - Therapiebal
  Vanaf 2949
 6. Gymnic Disco Sport
  Gymnic - Disco Sport
  5499
 7. Massage mat - Niet verwarmd
  Massage mat - Niet verwarmd
  17199
 8. Verwarmde massage mat - Snoezelen
  Verwarmde massage mat - Snoezelen
  14239
 9. Airbags - Set van 6
  Airbags - Set van 6
  2799
 10. Zwem noodle
  Zwem noodle - Set van 24
  11299
 11. Roller tunnel
  Roller tunnel
  20999
 12. TheraBand - Oefenmat
  TheraBand - Oefenmat
  Vanaf 8809 Vanaf 6395
Pagina
per pagina

De gehandicaptenzorg richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met beperkingen. Het is belangrijk om te zorgen voor een omgeving waarin zij zich comfortabel en veilig voelen, en waarin zij kunnen deelnemen aan dagelijkse activiteiten. Meubilair, zitten, liggen en soft play spelen daarbij een belangrijke rol.

Meubilair voor de gehandicaptenzorg moet aan specifieke eisen voldoen. Er zijn bijvoorbeeld speciale stoelen beschikbaar voor mensen met beperkingen, zoals rolstoelen, heupstoelen en orthopedische stoelen. Ook bedden moeten aan specifieke eisen voldoen, bijvoorbeeld om steun te bieden aan het hoofd, rug en benen.

Soft play-omgevingen bieden cliënten met beperkingen de kans om te spelen, te ontspannen en te socialiseren. Het is belangrijk dat deze omgevingen aangepast zijn aan de specifieke behoeften van de gebruiker, waaronder fysieke en verstandelijke beperkingen.

In de gehandicaptenzorg is het van groot belang om te zorgen voor comfort, veiligheid en deelname aan dagelijkse activiteiten voor mensen met beperkingen. Meubilair, zitten, liggen en soft play kunnen daarbij een belangrijke rol spelen. Het is belangrijk om te investeren in de juiste producten en omgevingen om de kwaliteit van leven voor cliënten te verbeteren.