Verzwaring

Als u cliënten heeft in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg of het speciaal onderwijs, wilt u hen het beste bieden wat er is. Daarom is het belangrijk dat u de juiste hulpmiddelen in huis hebt om hen te ondersteunen. Gewichtsvesten, verzwaringsdekens, verzwaarde kragen en verzwaringskussens zijn daarbij onmisbaar.

Deze producten zorgen voor extra gewicht en daarmee voor extra ondersteuning en veiligheid voor uw cliënten. Bijvoorbeeld wanneer ze lopen of bewegen, of wanneer ze rusten in bed of op een stoel. Gewichtsvesten en verzwaringsdekens zijn bijvoorbeeld ideaal voor mensen met een spier- of bewegingsbeperking, terwijl verzwaarde kragen en verzwaringskussens geschikt zijn voor mensen met onrust of onbalans.

Maar het gebruik van gewichtsvesten, verzwaringsdekens, verzwaarde kragen en verzwaringskussens is niet alleen praktisch. Het kan ook bijdragen aan het welzijn van uw cliënten. De extra druk die deze producten geven, kan bijvoorbeeld een kalmerend effect hebben op mensen met autisme of een verstandelijke beperking.

Bovendien zijn gewichtsvesten, verzwaringsdekens, verzwaarde kragen en verzwaringskussens gemakkelijk te gebruiken en comfortabel om te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten, zodat u altijd het juiste product kunt kiezen voor uw cliënt.

Bestel daarom vandaag nog gewichtsvesten, verzwaringsdekens, verzwaarde kragen en verzwaringskussens voor uw gehandicaptenzorg, ouderenzorg of speciaal onderwijs. Uw cliënten zullen u dankbaar zijn voor de extra ondersteuning en veiligheid die deze producten bieden.

Producten 1-12 van 80

Van hoog naar laag sorteren
 1. Somna gewichtenkraag
  Somna Collar - Gewichtenkraag
  Vanaf 8099
 2. Somna Comforter
  Somna - Comforter
  Vanaf 42749
 3. Zware slang
  Zware slang
  Vanaf 3999
 4. Zware hond - Eigenwijze Teckel
  Zware hond - Eigenwijze Teckel
  5099
 5. Zachte zware zeester
  Zachte zware zeester
  7899
 6. Zware zeedieren - Set van 6
  Zware zeedieren - Set van 6
  3199
 7. TheraBand - Gewichtenmanchetten
  TheraBand - Gewichtenmanchetten
  Vanaf 2399
 8. HandiThings - Handgewicht
  HandiThings - Handgewicht
  Vanaf 4299
 9. HandiThings - Armgewicht
  HandiThings - Armgewicht
  Vanaf 4299
 10. Somna Blanket™ - gewichtendeken senior
  Somna Blanket™ - gewichtendeken senior
  Vanaf 60899
 11. Somna gewichtendeken junior
  Somna Blanket™ - Gewichtendeken junior
  Vanaf 52579
 12. Pengewicht
  Pengewicht
  2799
Pagina
per pagina

Verzwaringsvesten, gewichtendekbedden, gewichtenmanchetten, verzwaarde knuffels en verzwaringskussens zijn hulpmiddelen die vaak worden gebruikt in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg en het speciaal onderwijs. Ze worden gebruikt om mensen te helpen rust en ontspanning te vinden en om te ondersteunen bij het behalen van bepaalde doelen.

Verzwaringsvesten zijn vesten die zijn gevuld met zware materialen, zoals zand of metalen kogels. Ze kunnen worden gedragen tijdens activiteiten om spierspanning te verminderen en om rust en ontspanning te bevorderen.

Gewichtendekbedden zijn dekbedden die zijn gevuld met zware materialen, zoals zand of metalen kogels. Ze kunnen helpen om spierspanning te verminderen en om rust en ontspanning te bevorderen.

Gewichtenmanchetten zijn manchetten die zijn gevuld met zware materialen, zoals zand of metalen kogels. Ze kunnen worden gebruikt om spierspanning te verminderen en om rust en ontspanning te bevorderen.

Verzwaarde knuffels zijn knuffels die zijn gevuld met zware materialen, zoals zand of metalen kogels. Ze kunnen helpen om spierspanning te verminderen en om rust en ontspanning te bevorderen.

Verzwaringskussens zijn kussens die zijn gevuld met zware materialen, zoals zand of metalen kogels. Ze kunnen worden gebruikt om spierspanning te verminderen en om rust en ontspanning te bevorderen.

Als u op zoek bent naar hulpmiddelen om spierspanning te verminderen en om rust en ontspanning te bevorderen, dan zijn verzwaringsvesten, gewichtendekbedden, gewichtenmanchetten, verzwaarde knuffels en verzwaringskussens misschien wel iets voor u.