Cacoon - Bebo - Schommeltent

Vanaf 22499

Ontdek de ultieme plek voor ontspanning met de Vivere Bebo Cacoon, een uniek ophangbaar toevluchtsoord waar je je even helemaal kunt terugtrekken uit de buitenwereld. Deze bijzondere... Lees meer

  • Vaste verzendkosten __€ 7,99 (NL/BE)__

    Vaste verzendkosten € 7,99 (NL/BE)

  • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

    Op rekening bestellen en achteraf betalen*

  • __Sinds 2000__ voor particulier én professional

    Sinds 2000 voor particulier én professional

Ontdek de ultieme plek voor ontspanning met de Vivere Bebo Cacoon, een uniek ophangbaar toevluchtsoord waar je je even helemaal kunt terugtrekken uit de buitenwereld. Deze bijzondere Cacoon wikkelt je letterlijk in je eigen cocon van comfort en rust. Perfect geschikt voor twee kinderen, de Cacoon is vervaardigd uit hoogwaardig polyester canvas en voorzien van een robuuste aluminium ring. Met afmetingen van 120 cm in lengte, breedte en hoogte en een draagvermogen tot 100 kg, is het een ruim en betrouwbaar ontspanningsplekje.

Een van de grote voordelen van deze Cacoon is de veelzijdigheid. Je hebt de vrijheid om het op te hangen waar je maar wilt; of dat nu in de slaapkamer is, in de tuin, of zelfs op het strand. Het nylon touwophangsysteem en de meegeleverde karabijnhaak maken het installatieproces een fluitje van een cent. Bovendien wordt de Bebo Cacoon geleverd met een handige opbergtas, waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen voor een dagje uit.

Voor het ophangen van je Bebo Cacoon is een minimale stahoogte van 2,25 m en een vloeroppervlak van 1,3 m vereist, maar idealiter beschik je over 2,5 m stahoogte en 1,9 m vloeroppervlak om optimaal te genieten. Voel je vrij om de Cacoon in verschillende heldere en levendige kleuren te kiezen die passen bij je persoonlijke stijl.

Niet alleen is de Bebo Cacoon een prachtige aanvulling op elk huis of tuin, het is ook bijzonder nuttig in professionele settings zoals passend onderwijs en therapeutische omgevingen. Het kan gebruikt worden als een veilige ruimte voor kinderen die problemen hebben met prikkelverwerking, hen een plek biedend om te ontspannen en zich te concentreren. Dit is natuurlijk slechts één van de vele toepassingen.

Senso-Care biedt deze fantastische Bebo Cacoon aan, zodat iedereen, van jong tot oud, kan genieten van een persoonlijke oase van rust en comfort. Profiteer nu van deze veelzijdige, duurzame en ongelooflijk ontspannende Cacoon!

Kenmerken
SKUVIV-435-A
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook