EAGLE tilkussen

3.49999

Het EAGLE tilkussen, een essentieel onderdeel van ons zorgvuldig samengestelde assortiment, vormt de perfecte balans tussen grootte en gebruiksgemak. Deze innovatie staat als een tus... Lees meer

 • Vaste verzendkosten __€ 7,99 (NL/BE)__

  Vaste verzendkosten € 7,99 (NL/BE)

 • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

  Op rekening bestellen en achteraf betalen*

 • __Sinds 2000__ voor particulier én professional

  Sinds 2000 voor particulier én professional

Het EAGLE tilkussen, een essentieel onderdeel van ons zorgvuldig samengestelde assortiment, vormt de perfecte balans tussen grootte en gebruiksgemak. Deze innovatie staat als een tussenmaat tussen de Camel en de Elk sta-op lift, waardoor het zowel groot genoeg is voor een stabiele liftbeweging als compact genoeg voor eenvoudig transport en gebruik in kleinere ruimtes.

De EAGLE, een acroniem voor Emergency Agile Lifting Equipment, vertegenwoordigt de nieuwste ontwikkeling in onze lijn van veilige hefkussens. Het is specifiek ontworpen voor thuiszorgsituaties, waarbij het een uitkomst biedt voor het veilig en comfortabel optillen van personen van de vloer naar een zittende positie. Dit slimme tilliftsysteem beschermt zorgverleners tegen rugletsel, wat vaak voorkomt door herhaaldelijk tillen.

Een van de grootste voordelen van het EAGLE tilkussen is de meegeleverde draagbare compressor. Deze maakt het mogelijk om het kussen snel en efficiënt op te blazen, waardoor de gebruiker moeiteloos naar een zittende positie wordt getild. Het is ook bijzonder effectief in kleinere ruimtes, waardoor het een ideale oplossing is voor thuiszorgomgevingen.

Het tilkussen is niet alleen lichtgewicht en draagbaar, maar ook gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren, wat essentieel is voor het handhaven van hygiëne in de zorg. De EAGLE ondersteunt bovendien de rug, nek en het hoofd van de gebruiker, wat zorgt voor extra comfort en veiligheid tijdens het tillen.

Wat betreft de specificaties, biedt de EAGLE ruime mogelijkheden. Het heeft een maximaal gebruikersgewicht van 220 kg, wat het geschikt maakt voor een breed scala aan individuen. De maximale zithoogte van 56 cm en een minimale hoogte van 0 cm zorgen voor een veelzijdige inzetbaarheid. De diepte van de zitting is 57 cm, met een totale lengte van 112 cm en een breedte van 64 cm. De lengte van de rugleuning/hoofdsteun is 52 cm, wat bijdraagt aan de comfort en ondersteuning. Bovendien kan het kussen tot 6 liften per lading uitvoeren, wat de efficiëntie en bruikbaarheid verhoogt.

Afmetingen:

 • Zitdiepte: 57 cm
 • Zithoogte: 56 cm
 • Breedte: 64 cm
 • Totale lengte: 112 cm
 • Hoogte rug- en hoofdsteun: 52 cm
 • Gewicht van kussen: 4,5 kg
 • Gewicht compressor: 6 kg
Kenmerken
SKUABL-7371
EAN-/UPC-code5020833003752
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook