Smart Toss - Activiteitenset voor vroege vaardigheden - Werpspel - Bewegend leren - Rekenen

2700

Introduceer een dynamische manier van leren en spelen met het "Smart Toss werpspel". Dit actieve bonenzak-werpspel is speciaal ontworpen om fysieke activiteit te bevorderen en kinest... Lees meer

  • Vaste verzendkosten __€ 7,99 (NL/BE)__

    Vaste verzendkosten € 7,99 (NL/BE)

  • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

    Op rekening bestellen en achteraf betalen*

  • __Sinds 2000__ voor particulier én professional

    Sinds 2000 voor particulier én professional

Introduceer een dynamische manier van leren en spelen met het "Smart Toss werpspel". Dit actieve bonenzak-werpspel is speciaal ontworpen om fysieke activiteit te bevorderen en kinesthetische leerlingen te betrekken. Het is een geweldige combinatie van beweging en educatie, waarbij kinderen niet alleen hun grove motoriek ontwikkelen, maar ook hun vroege rekenvaardigheden versterken.

Met het Smart Toss werpspel krijgen kinderen vier verschillende speelwijzen aangeboden. Ze kunnen kiezen om te spelen op basis van kleur, getal, vorm of gewoon vrij spelen. Deze diversiteit maakt het spel niet alleen leuk, maar ook educatief. Dankzij deze variatie is het spel de perfecte aanvulling voor naschoolse clubs en schoolfeesten, waar kinderen op een speelse manier kunnen leren.

Qua design heeft het werpbord een praktisch en gebruiksvriendelijk ontwerp. Het bord kan plat worden gevouwen voor opslag, wat ruimte bespaart in elke kamer of opslagruimte. Aan de voorkant van het bord bevinden zich twee grote zakken, ideaal om de bijgeleverde bonenzakken in op te bergen. En met de handige draagbeugel kan het spel gemakkelijk worden vervoerd van de ene plaats naar de andere.

In de set zit alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier. Je ontvangt 12 bonenzakken en een afwisbaar bord met vier verschillende gezichten. En voor degenen die op zoek zijn naar wat extra begeleiding of ideeën over hoe het spel te spelen, is er een activiteitengids inbegrepen. Het bord heeft een afmeting van 60cm L x 50cm H, wat het groot genoeg maakt voor kinderen om op te mikken, maar compact genoeg om op te bergen.

Dus of je nu op zoek bent naar een educatief spel voor in de klas, of een leuke activiteit voor thuis, het Smart Toss werpspel is de perfecte keuze. Het combineert leren en plezier op een unieke en effectieve manier.

Kenmerken
SKULEA-2323
MerkLearning Resources
LeeftijdsindicatieVanaf 3 jaar
EAN-/UPC-code0765023810479
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook