Eten & drinken

In revalidatiecentra worden verschillende hulpmiddelen gebruikt om mensen te helpen bij het eten en drinken. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden:

  • Eetstokjes: Dit zijn stokjes met een ronde of rechthoekige handvat aan één uiteinde, die gebruikt worden om voedsel op te pakken.
  • Anti-slip bekers en borden: Deze bekers en borden hebben een speciaal oppervlak dat voorkomt dat ze uit de handen vallen.
  • Elektrische eet- en drinkhulp: Dit is een apparaat waarmee mensen die moeite hebben met het opheffen van hun armen, toch kunnen eten en drinken.
  • Drinkbekers met tuit: Dit zijn bekers met een tuit aan de bovenkant die het drinken gemakkelijker maakt voor mensen die moeite hebben met drinken uit een normale beker.
  • Velcro-banden: Deze banden worden om het bekken gebonden en helpen mensen om hun beker of bord stabiel te houden tijdens het eten.

Het gebruik van deze hulpmiddelen kan de zelfredzaamheid van mensen vergroten en hen helpen om zelfstandig te eten en drinken, zelfs als ze fysieke beperkingen hebben.

Produits 1-12 sur 154

Par ordre décroissant
  1. ARK Therapeutic - Lip Block
    ARK Therapeutic - Lip Block
    À partir de 999 €
  2. ARK's Lip Block (set van 3)
    ARK Therapeutic - Lip Block - Set van 3
  3. ARK Therapeutic - One-Way Straws - Set van 10
    ARK Therapeutic - One-Way Straws - Set van 10
  4. ARK Therapeutic - Select-Flow Valves - Lot de 3
    ARK Therapeutic - Select-Flow Valves - Lot de 3
  5. ARK Therapeutic - Paille Flexible
    ARK Therapeutic - Paille Flexible
  6. ARK Therapeutic - Cip-Kup
    ARK Therapeutic - Cip-Kup
  7. Cuillère Maroon
    Cuillère Maroon
    À partir de 349 €
  8. Cuillère Maroon - Large - Puissance du Rouge
    Cuillère Maroon - Large - Puissance du Rouge
  9. CamoCup
    CamoCup
    À partir de 1809 €
  10. Cuillère à soupe NorCo Big Grip
    Cuillère à soupe NorCo Big Grip
  11. NorCo - Big Grip - Couverts - Fourchette
    NorCo - Big Grip - Couverts - Fourchette
  12. Couteau NorCo Big Grips
    Couteau NorCo Big Grips
Page
par page

Hulpmiddelen om te eten en drinken zijn belangrijk voor mensen die moeite hebben met het uitvoeren van deze dagelijkse activiteiten. Er zijn verschillende soorten hulpmiddelen die beschikbaar zijn, waaronder eetstokjes, anti-slip bekers en borden, elektrische eet- en drinkhulp, drinkbekers met tuit en velcro-banden. Deze hulpmiddelen helpen mensen met fysieke beperkingen om zelfstandig te eten en drinken, en kunnen de zelfredzaamheid vergroten. Of je nu op zoek bent naar een hulpmiddel voor jezelf of voor iemand anders, er is een groot aanbod beschikbaar dat aan jouw specifieke behoeften kan voldoen. Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in een hulpmiddel om te eten en drinken en maak het leven gemakkelijker en comfortabeler!