Vecta Delight - Mobiel - Interactief - Snoezelen

8.90759

De Vecta Delight mobiele snoezelwagen is uw one-stop oplossing voor een ultieme zintuiglijke ervaring, speciaal ontworpen om ruimtes efficiënt te transformeren. Dit is een uitkomst ... Lees meer

  • Vaste verzendkosten __€ 7,99 (NL/BE)__

    Vaste verzendkosten € 7,99 (NL/BE)

  • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

    Op rekening bestellen en achteraf betalen*

  • __Sinds 2000__ voor particulier én professional

    Sinds 2000 voor particulier én professional

De Vecta Delight mobiele snoezelwagen is uw one-stop oplossing voor een ultieme zintuiglijke ervaring, speciaal ontworpen om ruimtes efficiënt te transformeren. Dit is een uitkomst voor faciliteiten waar ruimte kostbaar is, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, maar ook in onderwijsinstellingen en woonruimtes. Het compacte ontwerp, met afmetingen van 150 x 45 x 58 cm, maakt deze wagen ideaal voor diverse omgevingen. Dankzij Senso-Care wordt het nu eenvoudiger dan ooit om een zintuiglijke ruimte te creëren waar dat eerder niet mogelijk was.

De Vecta wagen is gemaakt van stevig marine MDF-materiaal en is uitgerust met een ziekenhuiswaardige stekkerdoos. Alle benodigde apparatuur kan hierop worden aangesloten via een 12-voet (ongeveer 3,65 meter) snoer dat geschikt is voor een standaard stopcontact. De wagen is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de vier robuuste zwenkwielen, die kunnen worden vergrendeld om de wagen op zijn plaats te houden tijdens gebruik.

Een van de hoogtepunten is de TFH interactieve Hurricane Tube. Deze buis simuleert het kalmerende effect van een waterkolom, maar dan zonder het water en het bijbehorende onderhoud. Een stille ventilator circuleert schuimkralen terwijl LED-verlichting soepel door levendige kleuren cycli. Wat de Vecta Delight ook onderscheidt, is de mogelijkheid om de snelheid van de kralen te regelen, waardoor u de zintuiglijke sessies kunt aanpassen aan de individuele behoeften van de gebruiker.

De SNAP-projector is een ander indrukwekkend kenmerk. Deze LED-projector wordt geleverd met een wielrotator en is krachtig genoeg om levendige beelden te projecteren in zowel verlichte als donkere ruimtes. Het wisselen van de SNAP-wielen is een fluitje van een cent dankzij de magnetische SNAP-adapter.

Wat betreft visuele prikkels, de 100 vezeloptische staarten van 2 meter lang bieden een prachtig kleurenpalet en een sprankeleffect, wat bijdraagt aan de algehele ontspannende sfeer. Ze zijn veilig aan te raken en perfect voor fijne motorische ontwikkeling.

Laat ons ook de geïntegreerde Bluetooth-stereo niet vergeten. Hiermee kun je je favoriete muziek afspelen om de stemming van de zintuiglijke sessie te bepalen.

De Vecta Delight wordt geleverd met een veelheid aan extra's zoals een aromatherapie-diffuser, een mini-schakelaar en nog veel meer. Zo wordt elke ruimte omgetoverd tot een ontspannende, afleidende en krachtige multi-zintuiglijke omgeving.

Kenmerken
SKUTFH-7719
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook