Kleine vissencombinatie - Buiten klimmen en klauteren - EN1176

001

PRIJS OP AANVRAAG

De Kleine Vissencombinatie is een uniek en aantrekkelijk speeltoestel, perfect voor het stimuleren van de ontwikkeling en het plezier van kleuters. Dit spee... Lees meer

  • Vaste verzendkosten __€ 7,99 (NL/BE)__

    Vaste verzendkosten € 7,99 (NL/BE)

  • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

    Op rekening bestellen en achteraf betalen*

  • __Sinds 2000__ voor particulier én professional

    Sinds 2000 voor particulier én professional

PRIJS OP AANVRAAG

De Kleine Vissencombinatie is een uniek en aantrekkelijk speeltoestel, perfect voor het stimuleren van de ontwikkeling en het plezier van kleuters. Dit speeltoestel, met zijn charmante ontwerp van twee kleine, vrolijk vormgegeven vissen, vormt een uitnodigende speelplek voor jonge kinderen. Het is een ideale aanvulling voor diverse speelomgevingen, variërend van kinderopvang en scholen tot openbare parken en campings.

Het platform van de Kleine Vissencombinatie biedt meerdere benaderingswijzen, wat de motorische vaardigheden en de creativiteit van de kinderen bevordert. Kinderen kunnen het platform veroveren via trappen, een helling met of zonder klimhulp, en een gladde roestvrijstalen glijplaat. De platformhoogte van 60 cm is veilig voor jonge kinderen en biedt zelfs de kans om voorzichtig hun eerste sprongen te oefenen. Dit speeltoestel is dus niet alleen leuk, maar ook een veilige plek om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Geschikt voor kinderen onder de drie jaar, is de Kleine Vissencombinatie een perfecte keuze voor begeleide speelgebieden zoals kinderdagverblijven, scholen en kinderopvangcentra, maar ook voor openbare speelruimtes zoals speeltuinen en parken. Het biedt een scala aan speelmogelijkheden zoals klimmen, klauteren, kruipen, rennen, springen, verstoppertje spelen, zitten, glijden en allerlei fantasie- en rollenspelen. De combinatie van fysieke activiteiten en creatief spel maakt het een veelzijdige aanvulling op elke speelruimte.

Kortom, de Kleine Vissencombinatie van Senso-Care is een prachtig speelobject dat kinderen uitnodigt tot avontuur en ontdekking, terwijl het tevens hun fysieke en sociale vaardigheden ontwikkelt. Een waardevolle toevoeging aan elke speelomgeving, thuis of in een professionele setting.

Kenmerken
SKUSPR-7498
MerkRichter
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook