Op rekening bestellen en achteraf betalen

Op rekening bestellen en achteraf betalen

Vanaf € 25 kunt u bij Senso-Care kiezen voor ‘bestellen op rekening’ met betaling achteraf (na levering). U ontvangt dan per mail uw factuur, die binnen 14 dagen na factuurdatum moet worden betaald (betaalt u de factuur niet zelf, stuur deze dan meteen door naar de financiële administratie).

Heeft u gekozen voor ‘bestellen op rekening’, dan wordt uw bestelling altijd door ons gecontroleerd. Vertrouwen komt tenslotte van twee kanten en wij behouden ons daarom (naar ons eigen inzicht) het recht voor een aanbetaling te vragen van 50%. Heeft u van ons per mail het verzoek om een aanbetaling ontvangen, dan dient u het bedrag binnen 7 dagen over te maken op onze bankrekening (NL23 INGB 0008495254) onder vermelding van uw bestelnummer. Na ontvangst van uw aanbetaling versturen we uw bestelling zo snel mogelijk, waarna u de rest van de factuur mag voldoen.

Hebben we uw aanbetaling niet (op tijd) ontvangen, dan vervalt uw bestelling automatisch. U kunt in dat geval uw bestelling opnieuw plaatsen (ook als u inmiddels de aanbetaling heeft overgemaakt).

Voor bestellingen onder € 25 kunt u kiezen voor achteraf betalen via AfterPay. Uiteraard krijgt u dan ook een factuur, maar die moet aan AfterPay worden voldaan en niet aan Senso-Care.