Learning Resources

Wij zijn de speelgoedkassa’s die uw kinderen helpen bij het leren tellen. De alfabetpuzzelblokken die de liefde voor lezen opwekken. De codeermuis die scholen gebruiken om studenten voor te bereiden op de toekomst. Wij zijn Learning Resources: wij leren spelenderwijs en onze missie is om kinderen te helpen om te leren houden van leren. Learning Resources® Inc werd opgericht in Chicago, Illinois, VS in 198410 jaar later, in 1994, begon ons leertraject toen Algemeen Directeur Dennis Blackmore Learning Resources Ltd. , gelegen in King’s Lynn, Norfolk oprichtte. Ons doel was om het VK, de Europese markten, het Midden-Oosten, Afrika en India te bedienen. De onderneming bleef jarenlang groeien en in 2006, kocht Learning Resources het bedrijf Educational Insightsgevestigd in Los Angeles, Californië. Onze erfenis en de vertrouwensrelaties die we jarenlang opgebouwd hebben, vormen de hoeksteen van ons succes en stellen ons in staat om voortdurend te blijven evolueren, terwijl ons bedrijf blijft groeien om te voldoen aan de behoeften van leraren, ouders en andere begeleiders. Al meer dan 30 jaar lang zijn we de leider in educatief speelgoed en spelletjes, met meer dan 1000 verkochte producten in meer dan 80 landen. Ons speelgoed is ontworpen om kinderen te helpen bij het opbouwen van belangrijke educatieve vaardigheden… en om zich op te maken om de hele wereld aan te kunnen! Onze veelzijdige producten omvatten sets met speel- en leeractiviteiten, handvaardigheidsspeeltjes en spelletjes die fundamentele vaardigheden in alle doelgebieden opbouwen door verkenning, creativiteit, verbeelding en plezier. Bovendien bieden we ook eenvoudige technologische producten en materiaal voor leerkrachten om het onderwijs te ondersteunen. Onze kernwaarden vormen de basis van onze unieke cultuur, ze maken integraal deel uit van wie we zijn en wat we doen en zorgen ervoor dat we ons kunnen richten op het ontwikkelen van producten met:  

  • Kwaliteit: we geloven in het creëren van kwaliteitsproducten die uw kind in staat zullen stellen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het leren en om te slagen.  
  • Passie: we hebben een passie voor wat we doen en voor de producten die we verkopen, dit verhoogt de kwaliteit van de diensten die we verlenen en de producten die we aanbieden.   
  • Plezier: op school, thuis of op de werkplek; we willen kinderen inspireren om hun leven lang te blijven leren. Of eenvoudiger: de juiste opleiding kan het leven van een kind veranderen. Wij houden van leren en hopen dat jij dat ook zult gaan doen.  

Producten 1-12 van 221

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 221

per pagina
Van hoog naar laag sorteren