Sensorische blokken - Houten bouw blokken - Set van 16

6699

16 grote rubberhouten blokken bevatten parels, doorzichtig gekleurd acrylaat zand en water/glitter-gevulde zakjes in vier verschillende vormen (vierkant, rechthoek, driehoek en halve... Lees meer

  • __Gratis__ verzenden vanaf € 25

    Gratis verzenden vanaf € 25

  • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

    Op rekening bestellen en achteraf betalen*

  • Voor __particulier__ én __professional__

    Voor particulier én professional

16 grote rubberhouten blokken bevatten parels, doorzichtig gekleurd acrylaat zand en water/glitter-gevulde zakjes in vier verschillende vormen (vierkant, rechthoek, driehoek en halve cirkel). De voelblokken stimuleren tot observatie in ruime zin, omdat alle stukken beantwoorden aan dezelfde conventie van kleur en vorm. Zo zijn bijvoorbeeld alle vierkanten rood. De combinatie van de gladhouten buitenkant met het voelcentrum in frisse kleuren bieden een veelheid van educatieve mogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden.

Afmetingen: rechthoekig blok 140 x 70 x 40 mm.

"Leuke extra effecten door de binnenkant van de blokken. Stimuleert het bouwen door het ervaren wat de binnenkant van de blokken doen tijdens het bouwen."

Alleen onder 1-op 1 begeleiding gebruiken!

Kenmerken
SKU COM-1406
Merk TickIT
Leeftijdsindicatie Vanaf 18 maanden
EAN-/UPC-code 5060138820289
Vragen van klanten
Gebruikt u een CE keurmerk voor de producten?

Beste Sanne,

Veel van onze producten hebben een CE-markering, ook de sensorische blokken. Het is afhankelijk van het type product of een CE-markering verplicht is. Voor speelgoed, zoals de sensorische blokken, geldt een verplichte CE-markering.

Vriendelijke groet,

Senso-Care

Zijn de blokken van hout en wat er tussen zit van rubber of is de buitenzijde een mengsel van hout en rubber?

Beste Ilse,

Goede vraag! De blokken zijn gemaakt van hout afkomstig van de rubberboom. Rubberbomen die 'uitgeproduceerd' zijn (ze produceren geen latex meer waar rubber van gemaakt wordt) worden gekapt en verzaagd. Van dat hout wordt veel speelgoed gemaakt, met de naam 'rubberhout'.

Vriendelijke groet,

Senso-Care

Anderen bekeken ook